Over de fusie

Actuele zaken over het fusieproces

Op deze webpagina brengen wij u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van de voorgenomen fusie van VBA en CFA Society Netherlands.

 

De fusie is momenteel onderwerp van gesprek op bestuursniveau en onder de leden. Op 19 september hebben beide verenigingen met een ruime meerderheid ingestemd met het verdergaande fusieproces en op 7 december hebben we de mogelijkheid om dit te formaliseren. Bestuursvoorzitter Alfred Slager over de gedachte achter de fusie: “VBA en CFA Society Netherlands zijn natuurlijke partners. We hebben veel gemeenschappelijk, waaronder een vergelijkbare opleiding en dezelfde gedragscodes, en richten ons op vergelijkbare doelgroepen. Een ander argument om over te gaan tot een fusie is dat we daarmee onze gezamenlijke slagkracht vergroten.”

 

Meer informatie over het voorgenomen fusieproces leest u in het artikel in het VBA Journaal voorjaar 2017.

Het fusievoorstel van VBA en CFA Society Netherlands gezamenlijk kan hier worden gedownload. De Engelse versie kan hier worden gedownload.

 

Wat kunt u op deze pagina nog verwachten? De vragen die gesteld zijn in de ALV zullen allemaal worden beantwoord. Deze beantwoording zal worden verstrekt in de vorm van een update van de Q&A-rubriek. Overigens blijft de uitnodiging van kracht om vragen te stellen, zaken mee te geven aan het bestuur.

Voor links naar verslagen en andere informatiebronnen kunt u hier terecht.

 

Actuele links:

notulen ALV d.d. 25 oktober 2016

notulen ALV d.d. 27 oktober 2015

artikel in VBA Journaal voorjaar 2017

notulen ALV 19 september 2017

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018