PE-voucher

Blijf bij op uw vakgebied: volg nu kosteloos een PE-module

Als beleggingsprofessional weet u als geen ander hoe belangrijk permanente educatie (PE) is. U wilt immers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het dynamische beleggingsvak – en u wilt uw blik verruimen. Zodat u ook in de toekomst kunt voldoen aan de hoge beleggingsverwachtingen die klanten van u hebben. En aan de eisen die de maatschappij aan u stelt.

 

Voucher voor het kosteloos bijwonen van een PE-module t.w.v. € 500,-

Het beste middel om bij te blijven is nog altijd: investeren in jezelf. Dat kunt u doen door een van onze boeiende PE-modules te volgen. En dat is nu extra aantrekkelijk! Met de PE-voucher kunt u de PE-module van uw keuze kosteloos bijwonen. De voucher heeft een waarde van € 500,- en is drie PE-seizoenen geldig. Reguliere en geassocieerde VBA-leden, geregistreerd per 1 september 2016, komen in aanmerking voor de voucher.

 

Doe uw voordeel met dit aanbod en verzilver uw voucher. En profiteer van deze uitgelezen kans om weer eens een PE-module te volgen. Of misschien wel om kennis te maken met de PE-modules. Vele VBA-leden gingen u voor.

 

VBA-voucher-2016.jpg

 

Drie seizoenen geldig

De voucher is geldig met terugwerkende kracht vanaf 1 september 2016 tot en met mei 2019. U kunt de voucher dus gebruiken in het huidige seizoen (2016-2017), maar ook nog in de twee seizoenen daarna: in 2017-2018 of in 2018-2019. Een PE-seizoen loopt van september tot en met mei.

 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Aan een PE-module doen maximaal 25 deelnemers mee. Per module kunnen maximaal 20 deelnemers hun voucher verzilveren. Mocht u zich wel aanmelden, maar niet bij de module verschijnen, dan vervalt de voucher.

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018